Friday, March 1, 2013

Namaz od tunjevine



·        1 konzerva tunjevine u salamuri, 170-200 gr
·        2 tvrdo kuvana jaja
·        100 gr omiljenog sirnog namaza( Sirko, ABC)
·        2 pune kašike majoneza
·        1 kašika senfa
·        1 veći kiseli krastavac
·        25 gr maslaca
·        so, biber, po ukusu


Iscediti  tunjevinu od salamure. Staviti u blender sve sastojke i izblendati u glatku masu. Pre služenja potrebno je da odstoji nekoliko sati u frižideru.


Poslužen uz hleb od spelte ...



4 comments:

  1. Jako volim namaz od tunjevine i vrlo slično ga radim samo što ne stavljam sirni namaz. Kod tebe mi odlično izgleda, sigurno je odličan uz komad domaćeg kruha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da, bez domaćeg hleba ništa...ne može se porediti...

      Delete
  2. Ne da volim, nego obozavam!!! :)

    ReplyDelete