tag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post5167021886992035811..comments2023-10-16T06:45:22.410+02:00Comments on Hleb i so: Namaz od meda i susamaMirjanahttp://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-37025734588825136242013-04-03T22:04:15.730+02:002013-04-03T22:04:15.730+02:00Jao, preslatka slikica, bas mi je drago da ti se d...Jao, preslatka slikica, bas mi je drago da ti se dopao namaz. Hih, sad sam bas ponosan bloger pocetnikMirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-73609048879859947152013-04-03T22:01:46.361+02:002013-04-03T22:01:46.361+02:00Znam i za tu varijantu sa taanom ili tahinijem i m...Znam i za tu varijantu sa taanom ili tahinijem i medom, verovatno cu probati uskoro...Mirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-6926419752827957752013-04-03T21:19:10.611+02:002013-04-03T21:19:10.611+02:00meni se ova kombinacija ukusa jako dopada, ja mesh...meni se ova kombinacija ukusa jako dopada, ja mesham taan i med. ali i ovo je dobra ideja, sa mlevenim susamom, probachu da napravim ovaj namaz. hvala.bojanahttps://www.blogger.com/profile/08069206412034223811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-62100232192674522672013-04-03T16:09:57.153+02:002013-04-03T16:09:57.153+02:00Evo ga (https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hph...Evo ga (https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5378_571930972831401_278236749_n.jpg). Hvala na predivnom receptu, često ćemo ga praviti :)JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-86289062453594839302013-03-20T09:09:20.773+01:002013-03-20T09:09:20.773+01:00Ja isto tako meljem semenke u blenderu, pa ubacim ...Ja isto tako meljem semenke u blenderu, pa ubacim u testo za hleb, i to dosta stavljam, npr na 800 gr brašna, 100gr semenki ubacim. Bude i jako ukusno, da ne pričam koliko je zdravo.Mirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-22862715993254989652013-03-19T22:14:01.825+01:002013-03-19T22:14:01.825+01:00Mmm, zdravo i ukusno...kaloricno jeste, ali zato s...Mmm, zdravo i ukusno...kaloricno jeste, ali zato se konzumira u malim kolicinama ;-)jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-73914961729914807772013-03-19T13:19:41.938+01:002013-03-19T13:19:41.938+01:00Ja npr. svež susam sameljem sa bundevom,lanom, i j...Ja npr. svež susam sameljem sa bundevom,lanom, i jos nekom semenkom kao dodatak na hleb ili neku kašu, (otkako sam otkrila Georgija Nazarova), pa gde god može gledam da to bude u prirodnom obliku, naravno i ja stavim na hleb i peciva i tako se peče. Mimahttps://www.blogger.com/profile/04634807416265806901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-43795609761508527722013-03-19T12:48:03.749+01:002013-03-19T12:48:03.749+01:00Milanka, nisam probala da ne pecemm susam, hm,nema...Milanka, nisam probala da ne pecemm susam, hm,nemam iskustva sa svezim, mozda neko ko je probao ostavi odgovor. Uvek je malo zapecen, i na peciva kad ga stavljamo.Ne verujem da to moze da skodi.Mirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-29504517532485149372013-03-19T12:45:44.826+01:002013-03-19T12:45:44.826+01:00Nece ulje da ispliva kad ima meda, bar meni ne. Il...Nece ulje da ispliva kad ima meda, bar meni ne. Ili vi stavite vise. Da odlicno je ya kosti zbog kalcijuma.Mirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-44160509627738501972013-03-18T23:49:25.805+01:002013-03-18T23:49:25.805+01:00Hvala za recept, a jel mora da se proprzi susam? M...Hvala za recept, a jel mora da se proprzi susam? Mislim, da li bi valjalo sacuvati prirodno, izblendati sveze?Mimahttps://www.blogger.com/profile/04634807416265806901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-45029083921078428982013-03-18T23:35:28.937+01:002013-03-18T23:35:28.937+01:00ja to sebi svaki dan pravim. ali, kako ulje u tegl...ja to sebi svaki dan pravim. ali, kako ulje u tegli sezama ispliva na vrh, to sve dobro izmiješam i to mi je to. to mi je najbolji izvor kalcija za ove moje slabašne kosti.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-78684300886382947572013-03-18T22:37:00.027+01:002013-03-18T22:37:00.027+01:00Hvala Gordana. Moze i bez ulja, ono je tu pre sveg...Hvala Gordana. Moze i bez ulja, ono je tu pre svega da poboljsa teksturu, da ucini masu mazivijom. Mozda malo smanjiti kolicinu susama i izabrati tecniji med... Mada, i ove mere su stvar ukusa, moze se to po svojoj volji prilagoditi.Mirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-83724607041079026822013-03-18T22:34:10.451+01:002013-03-18T22:34:10.451+01:00Nema na cemu! Ko voli, moze na ovu kolicinu sastoj...Nema na cemu! Ko voli, moze na ovu kolicinu sastojaka dodati jednu kafenu kasicicu kakaoa. Daje malo cokoladast ukus, i povecava dodatno kolicinu gvozdja u ovom zdravom namazu.Mirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-9975295384152403352013-03-18T17:42:55.399+01:002013-03-18T17:42:55.399+01:00Jako zanimljivo, nisam vidjela ranije. Mora li ulj...Jako zanimljivo, nisam vidjela ranije. Mora li ulje ili moze i bez? <br />Divno izgleda u ovoj teglici :)Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223107324880866232.post-39490176934034575102013-03-18T15:56:19.299+01:002013-03-18T15:56:19.299+01:00E ovo je fenomenalno i obavezno moram napraviti! H...E ovo je fenomenalno i obavezno moram napraviti! Hvala na receptu :)JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.com