Pita sa mesom je uvek dobrodošla na našem stolu. Ugostićemo
je i za doručak, i za ručak i za večeru, ne biramo. Ova naša je jedna bogata
gospođa, nikako masna, i to je nešto što nikako ne treba menjati. Što se tiče
luka, možete staviti samo praziluk u većoj količini, ili pak smanjiti. Najviše
voli da sedne pored jogurta. Hladnog. Može i uz poneku rotkvicu.
Sunday, March 27, 2016
Tuesday, March 15, 2016
Krofne
Pržena testa pravim retko. Kao i
sve ono što je na zlu glasu kao nezdravo. Doskora uglavnom uštipke i peksimete,
one brze varijante.
Krofne su mi se uvek činile
komplikovane, a imala sam i jedan tragičano okončani pokušaj da ih napravim,
još kao srednjoškolka...Bože, koliko su tada masti popile! Još se sećam koliko
su nejestive bile...ne znam gde je tada pošlo po zlu... I tako, nekako sam dugo
zazirala da probam ponovo. Ali deca traže, a njima se ne odbija.
Kakogod, ovo je jedan dobar recept, pa ako vam
se jedu, izvolite!
Subscribe to:
Posts (Atom)