Sastojci:
500 gr kora (obične
ili heljdine)
4 jaja
2 dl jogurta
200 gr griza
2 dl maslinovog ulja
1 prašak za pecivo
300 gr rendane šunke
300 gr rendanog kačkavalja(
gauda, mocarela)
kečap
origano
susam
Priprema:
Umuti jaja, jogurt,
griz,ulje i prašak za pecivo.
Ovu smesu podeli na
dva dela, kao i kore. Ja sam imala 10 kora, znači po 5.
Filovati na sledeći
način-prev tri kore premazati samo smesom od jaja, jogurta, griza i praška za
pecivo.Otprilike sa po 4 kašike. Četvrtu koru premazati smesom i pola rendanog
kačkavalja. Petu koru premazati sa kečapom i staviti pola količine
rendane šunke. Urolati.
Ponoviti sve sa
drugom polovinom kora i nadeva.Rolate odozgo premazati ostatkom smese i posuti
sa malo susama.
Peći u prethodno
zagrejanoj pećnici na 200 C oko pola sata.
This comment has been removed by a blog administrator.
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteThis comment has been removed by a blog administrator.
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
Delete