Saturday, November 20, 2021

Čoko-maskarpone krem

 


Čoko deo:

200 ml pavlake za kuvanje

150 gr čokolade

150 gr mlevenog Plazma keksa

50 gr seckanih pečenih lešnika ili badema

Maskarpone deo:

250 gr maskarpone sira

50 gr kisele pavlake

30 gr sitno seckane mlečne čokolade

2 vanilin šećera

čokoladne mrvice

Priprema:

Pavlaku za kuvanje zagrejati,dodati seckanu čokoladu i mešati dok se ne istopi uz povremeno vraćanje na ringlu.Dodati mleveni keks, sitno seckane lešnike,dobro izmešati i ohladiti.

U posebnoj posudi dobro izmešati maskarpone, kiselu pavlaku, vanilin šećer,seckanu čokoladu.

U odgovarajuće čaše naizmenično ređati čokoladnu i maskarpone smesu i ukrasiti čokoladnim mrvicama.Ohladiti.

 

1 comment:

  1. DOBAR DAN NARODE MOJI HRVATSKI MOJ UPIT KAKO DOBITI KREDIT ZA KUPNJU KUĆE OD NEKRETNINA I GENIC KREDITA POZOVITE, ZVAO SAM DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY, DANAS SAM JAKO SRETAN I BOG BLAGOSLOVIO JOSE DAVIDSON ALBERT davidsonalbertloan@gmail.com

    Moje ime je Marijana, ja sam iz HRVATSKE, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku, da kupim kuću koju imam, bilo je hrpa prijevara koje su me natjerale da im vjerujem i na kraju dana, uzeli su mi novac bez davanja zauzvrat, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikada nisam želio imati ništa s tvrtkama za online zajmove, pa sam otišao posuditi novac od prijatelja, rekao sam sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći da zna kreditnu tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita koji mi treba uz vrlo nisku kamatu od 2%, da je upravo dobila kredit od njih, uputila me kako podnesite zahtjev za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam kod njih na e-poštu: (davidsonalbertloan@gmail.com), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerujte, ponovno sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu što takve tvrtke za zajmove poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama posvuda, molim vas da savjetujete svima koji trebaju posuditi zajam putem e-pošte (davidsonalbertloan@gmail.com) nikad te ne iznevjeri i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com)

    ReplyDelete