Friday, May 17, 2019

Gost na blogu i preporuka za čitanje



Hej,ja sam trenutno gost na ovom blogu.Zovem se Sofija imam 10 godina.Malo ću da Vam pričam o nekim knjigama koje volim da čitam.I mirišem. Da li i Vi volite da mirišete nove knjige?

Počnimo od one koju sam prvu pročitala celu. U pitanju je ‘’Amelija Zubić i varvarski bal’’. Ovu knjigu je napisala Laura Elen Anderson.

Dakle radi se o jednoj potpuno normalnoj maloj vampirici Ameliji.Ona voli da se igra goblinske šugice I ide u ‘’Katakombastičnu akademiju’’.Njeni najbolji prijatelji su Flora I Kosac.Flora je jedna jako retka vrsta jetija,nikako čudovište.A Kosac radi sa svojim tatom na groblju,on je još početnik pa zakopava samo  mrtve žabe.Ona ima I bundevu ljubimicu Ludaju,ona je vrlo umiljata bundeva.Ali kada razmaženi princ Nokturinije odluči da ukrade i zarobi Ludaju,Amelija mora da smisli jedan smeo plan da je spase.
Da li je to sve? E pa nije.Amelija će u svojoj misiji otkriti nekoliko zanimljivih tajni o princu Tandžinu i njegovoj porodici.a koje su to tajne,otkrite sami...Samo da napomenem da sam tekst pisala potpuno sama!



4 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete