Ne moram da vam pričam o tome koliko je ovo ukusno,
zar ne? A još je i brzo i može se prilagođavati situaciji u frižideru. Ma, ni
gosti se neće žaliti, naročito oni mlađi.
Sastojci:
- 150 gr kačkavalja
- 150 gr mortadele
- 3 jaja
- so po ukusu
- 2-3 kašičice kapara
- 1 dl kisele pavlake
- 50 gr maslaca
- 8 kriški tost hleba
- 1 kašičica origana
Postupak:
Razmutite jaja sa pavlakom, dodajte so, krupno rendan
kačkavalj, kapare, mortadelu seckanu na sitnije kockice i dobro izmešajte.
Kriške tosta premažite sa razmekšalim maslacem, na
njih rasporedite ravnomerno po 2-3 kašike smese.
rernu zagrejte na 200 C i pecite dok ne dobiju zlatno
žutu boju, oko 20-ak minuta. Po potrebi smanjite na 180 C.
Slatko, slatko, najsladje moje )... Ljub
ReplyDeleteLjub!
DeleteJos je slada mala kikica :)
ReplyDelete