Wednesday, May 21, 2014

Topli sendviči



Ne moram da vam pričam o tome koliko je ovo ukusno, zar ne? A još je i brzo i može se prilagođavati situaciji u frižideru. Ma, ni gosti se neće žaliti, naročito oni mlađi.


Sastojci:

  • 150 gr kačkavalja
  • 150 gr mortadele
  • 3 jaja
  • so po ukusu
  • 2-3 kašičice kapara
  • 1 dl kisele pavlake
  • 50 gr maslaca
  • 8 kriški tost hleba
  • 1 kašičica origana


Postupak:
Razmutite jaja sa pavlakom, dodajte so, krupno rendan kačkavalj, kapare, mortadelu seckanu na sitnije kockice i dobro izmešajte.
Kriške tosta premažite sa razmekšalim maslacem, na njih rasporedite ravnomerno po 2-3 kašike smese.

rernu zagrejte na 200 C i pecite dok ne dobiju zlatno žutu boju, oko 20-ak minuta. Po potrebi smanjite na 180 C.








3 comments: