Sunday, March 10, 2013

Bavarski namaz od kamembera


Recept by Nevena  ( Hleb i lale)
Znala sam da ovaj namaz mora biti fantastičan. Krenula odmah u potragu za sastojcima...I nisam se razočarala . Ni malkice. Naprotiv. Hvala ti puuuno Nevena!

Sastojci
( kako sam ja radila)
  • 2 glavice luka šalot, jako sitno seckane
  • 125 gr sira kamember
  • Pola čaše kisele pavlake
  • 40 gr maslaca, omekšalog
  • pola kašičice slatke aleve paprike
  • Kotanyi začin Jalapeno( kombinacija soli i blago ljute papričice)
  • svež vlasac
Priprema:
Viljuškom  sjedinite maslac i pavlaku. Dodajte sitno seckani luk, alevu papriku i začin Jalapeno.
Viljuškom izgnječite  sir kamember, pa sjedinite sa prethodnom masom i dooobro izmešajte. Pospite svežim vlascem. Ostavite da prenoći u frižideru.

2 comments:

  1. Jeste stvarno izuzetno fin i zarazan. mene podseća na naš Urnebes.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete